Η διόρθωση της πρεσβυωπίας με Kamra, ελαττώνει την εξάρτηση απο την καθημερινή χρήση των γυαλιών πρεσβυωπίας και προσφέρει μετεγχειρητικά αρκετά καλή όραση σε όλες τις αποστάσεις εργασίας.

Η αποτελεματικότητα της μεθόδου δεν ελαττώνεται με την πάροδο των ετών και ο ασθενής των 40 ετών με πρεσβυωπία - μετά την διόρθωση με Kamra - απολαμβάνει την ίδια καλή κοντινή όραση και όταν θα φτάσει στα 50 με 60 έτη.
Εφαρμόζεται σε ασθενείς άνω των 40 ετών και μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ασθενείς που ήδη έχουν υποβληθεί σε διαθλαστική χειρουργική ή σε χειρουργική καταρράκτη.

Η διόρθωση της πρεσβυωπίας με Kamra γίνεται με την χρήση του femtosecond laser και την τοποθέτηση του ενθέματος Kamra εντός του κερατοειδούς. Το ένθεμα έχει διάμετρο 3,8mm, κεντρικό άνοιγμα 1,8mm και πάχος 5 microns όσο περίπου και το 1/4 του μεγέθους της ανθρώπινης τρίχας. Mε την κατάλληλη χρήση των οφθαλμικών σταγόνων η μετεγχειρητική πορεία είναι ομαλή, η ανάρρωση ταχεία και έχετε άμεσα μια πολύ καλή κοντινή όραση.

Η ανωτέρω τεχνική έχει εφαρμοστεί με επιτυχία στην Ιαπωνία, Καναδά και Γερμανία και απαιτεί ειδικά εκπαιδευμένο οφθαλμίατρο, προσωπικό υποστήριξης του ιατρού και ιατρικό υλικό που έχει πάρει την έγκριση CE.

Δείτε το σχετικό video

 

Νέοι ενδοφακοί

Νέοι ενδοφακοί για την αντιμετώπιση της πρεσβυωπίας και του Καταρράκτη

Η τεχνολογία για την αντιμετώπιση της πρεσβυωπίας και του καταρράκτη με την χρήση ενδοφακών εξελίσσεται συνεχώς και το 2016 θα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του ενδοφακού Panoptix της Alcon.

Περισσότερα