Κανονική όραση

Μυωπία

Υπερμετρωπία

Αστιγματισμός

Η μυωπία , η υπερμετρωπία, και ο αστιγματισμός

είναι αποτέλεσμα της ανατομικής κατασκευής του ματιού

και της διαχείρισης του φωτός.

 
 
 

Η διόρθωση των ανωτέρω προβλημάτων πραγματοποιείται  με απόλυτη ακρίβεια και ασφάλεια από 20ετίας κατόπιν ειδικών εξετάσεων που υποβάλλεται ο ασθενής με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό (τοπογραφία, παχυμετρία, τομογραφία κά) στο ιατρείο μου όπου γίνεται ενδελεχής έλεγχος    και ανάλυση της μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού.


Το βασικό όφελος είναι η άμεση βελτίωση της όρασης και η δυνατότητα εξάλειψης ή μείωσης της εξάρτησης από τα διορθωτικά γυαλιά ή τους φακούς επαφής. Η διαδικασία είναι ασφαλής, γρήγορη, ανώδυνη και γίνεται με την βοήθεια τοπικών αναισθητικών σταγόνων. Τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα σταθερά και αξιόπιστα.


Η πολύχρονη εμπειρία στην διαχείριση ασθενών αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο ώστε να με επισκεφθείτε, να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε με κάθε λεπτομέρεια θέματα που αφορούν τις διαθλαστικές επεμβάσεις και ειδικά την περίπτωση σας. Η σμίλευση  γίνεται με την χρήση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού όπως το Alcon Wavelight EX500, το Schwind Amaris 1050RS, το Femto-laser κερατοτόμο Ziemer LDV-Z4 και το Wavelight FS 200 .


Ενδεικτικά αναφέρω ότι σύμφωνα με το FDA το μηχάνημα Wavelight  EX500 έχει έγκριση για την διόρθωση μυωπίας έως 12 διοπτρίες, υπερμετρωπίας έως 6 διοπτρίες και αστιγματισμό έως 6 διοπτρίες. Για παράδειγμα ο κάθε βαθμός μυωπίας χρειάζεται λιγότερο από 1,4 δευτερόλεπτα για να θεραπευτεί και σε περιπτώσεις αστιγματισμού χρησιμοποιούνται topography guided custom ablation treatments. Τα μηχανήματα διαθέτουν υπέρυθρους eye-trackers και ειδικά λογισμικά διαχείρισης της εκπομπής του excimer laser ώστε οι μετεγχειρητικές επιφάνειες να είναι εξαιρετικά ομαλές αλλά και να διορθώνουν παράλληλα συνοδό ασύμμετρο αστιγματισμό.

 

The Alcon Refractive Suite.
.....Το μέλλον έχει έλθει.....
 
Τα εξαιρετικά αποτελέσματα στην διόρθωση της μυωπίας, του αστιγματισμού και της υπερμετρωπίας επιτυγχάνονται με την βοήθεια της Alcon Refractive Suite.
Η τεχνολογία της Alcon παρέχει εξατομικευμένες θεραπείες με ακρίβεια, ταχύτητα και εκπληκτικά αποτελέσματα.
 

 

.

 

 

Χειρουργικές τεχνικές διόρθωσης

 

 

smartsurface

Ανέπαφη διόρθωση Μυωπίας: Alcon StreamLight και Schwind SmartSurf’Ace

Το SmartSurf'ace αποτελεί ένα ακόμη τεχνολογικό βήμα στην διαθλαστική χειρουργική που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της touch-free Trans-PRK με την βελτιωμένη τεχνολογία εκπομπής του excimer laser από την Schwind eye-tech-solutions και την Alcon.

Περισσότερα

femtolasik

Femto lasik

Αποτελεί την πιο δημοφιλή και σύγχρονη μέθοδο παγκοσμίως που από 20 ετίας χρησιμοποιείται και πραγματοποιείται στους πιο πολλούς ασθενείς.

Περισσότερα

Καλέστε για το Ραντεβού σας

210 6993026

 

Αξιολόγηση στην Google